x

Over PremieHeld

Een verzekering afsluiten is iets waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Verzekeringen kunnen verwarrend zijn en complex in elkaar zitten. PremieHeld is er voor u om op een duidelijke en correcte manier een verzekering te regelen!

Bij PremieHeld bespaart u op een autoverzekering, bestelautoverzekering, bromfietsverzekering, scooterverzekering en motorverzekering. Op PremieHeld.nl regelt u een verzekering snel, eenvoudig en bovenal goedkoop.

PremieHeld is een volledig online adviseur

PremieHeld is een ervaren adviseur opgericht door mensen met veel ervaring in de verzekeringsbranche. Wij zijn volledig online en bieden u 24 uur per dag, zeven dagen per week controle over uw polis. We werken in een klein team en houden ons alleen bezig met waar we goed in zijn: verzekeringen.

Uw verzekering brengen we onder bij een betrouwbare verzekeringsmaatschappij. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die zichzelf bewezen hebben als verzekeraar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over deze maatschappijen. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is met de maatschappij. PremieHeld is uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw verzekering te maken heeft.